Welcome to Britec Forum - Free Tech Support - Please Donate

SARDU MultiBoot Creator
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Web Page and Forum Issue
#1
Exclamation 
Hi everyone.

I understand there has been some problems getting onto the website and forum. I am looking into the issue and I hope you understand these issues are hard to resolve quickly. I am monitoring the issue and hope to have it resolved real soon. 

Can everyone who has a issue with the website or forum, can you please post details of 
  • Time it happened.
  • You're Location ie: state or country. 
  • How many times it happened. 
  • What error it was. 
  • This will help me a lot in finding the fault.
I just want to get a idea when the issue is happening and at what time and where you live.

Sorry for any inconvenience this may cause.

Brian (aka Britec) 
If you are satisfied with my help, consider a donation. Thank you so much for your continued support! 





   
 
Reply
#2
Just a quick update, I have gotten the resources to stabilize a bit, these was all red and maxed out. I did upgrade to a higher pack, but this made no difference to the site and issue. So I am thinking its website side error. ie: plugin, code issue.

I have dropped the paged back down to minimum to see if it comes back.


.png   2015-05-27_13-19-49.png (Size: 23.93 KB / Downloads: 318)
If you are satisfied with my help, consider a donation. Thank you so much for your continued support! 





   
 
Reply
#3
Oh Dear  Angry


.png   2015-05-27_16-36-07.png (Size: 25.15 KB / Downloads: 310)
If you are satisfied with my help, consider a donation. Thank you so much for your continued support! 





   
 
Reply
#4
Just happened to me 12:25 EST USA

   
Tim's Computer Repair (TCR) 
1503 Kings Way, Savannah, GA 31406, US
912-220-0765
http://www.TimsComputerFix.net 

Reply
#5
time 12.10 pm

location South America


Attached Files Thumbnail(s)
   
Compton Sue



Reply
#6
Must be an issue with the hosting company.
Reply
#7
Yeah it is, I am moving servers over the weekend.
If you are satisfied with my help, consider a donation. Thank you so much for your continued support! 





   
 
Reply
#8
10 56 AM  date 6 1 15

location south America


Attached Files
.png   2015-06-02 10_56_33-503 Service Unavailable.png (Size: 23.84 KB / Downloads: 2)
.png   2015-06-02 11_19_21-MyBB - Internal Error.png (Size: 27.33 KB / Downloads: 0)
Compton Sue



Reply
#9
Same error as Compton above.

Hundreds of times (constant today)
16.30 onwards
UK

....and can't even post.
Reply
#10
(06-02-2015, 03:53 PM)GuiltySpark Wrote:  Same error as Compton above.

Hundreds of times (constant today)
16.30 onwards
UK

....and can't even post.

Thank you GuiltySpark,
very annoying but that's the nature of the beast I suppose

thank you

tmy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)