Britec Tech Support Forum
Clean install & Device Manager still has errors - Printable Version

+- Britec Tech Support Forum (https://www.briteccomputers.co.uk/forum)
+-- Forum: Technical Support (https://www.briteccomputers.co.uk/forum/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Forum: Operating Systems (https://www.briteccomputers.co.uk/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- Forum: Windows 8 (https://www.briteccomputers.co.uk/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Thread: Clean install & Device Manager still has errors (/showthread.php?tid=3836)

Pages: 1 2 3


Clean install & Device Manager still has errors - WinXPto10 - 10-31-2017

My sister's laptop was horrible infected with viruses
Fresh install Windows 8.1 with preinstalled Spring Update
Installed all Windows Updates
Installed drivers from https://www.asus.com/us/supportonly/S301LA/HelpDesk_Download/
please i would like to know some of them are not installed
[attachment=3113]
https://speccy.piriform.com/results/WoDt2LnZF2NY4zvt8A0eqvo


RE: Clean install & Device Manager still has errors - Partha - 11-01-2017

What you can do is right click on them individually and update their drivers by letting it search online


RE: Clean install & Device Manager still has errors - WinXPto10 - 11-01-2017

sorry my sister got to go home and she don't live in my current town

thanks for help anyway


RE: Clean install & Device Manager still has errors - Partha - 11-01-2017

(11-01-2017, 04:08 AM)f23948 Wrote:  sorry my sister got to go home and she don't live in my current town

thanks for help anyway
I see.


RE: Clean install & Device Manager still has errors - Britec - 11-01-2017

Did you install the motherboard drivers?

Is it thisĀ https://www.asus.com/Laptops/ASUS_VivoBook_S301LA/HelpDesk_Download/


RE: Clean install & Device Manager still has errors - WinXPto10 - 11-13-2017

ok i'm back again, clean and install OS again, installed all windows updates, all latest drivers and 1 more error
[attachment=3129]
[attachment=3128]
[attachment=3130]
https://speccy.piriform.com/results/EF3xsE0MLGJsR1Vx7x6aAYY


RE: Clean install & Device Manager still has errors - Compton - 11-14-2017

download the chipset driver and install it https://www.asus.com/Laptops/ASUS_VivoBook_S301LA/HelpDesk_Download/


RE: Clean install & Device Manager still has errors - WinXPto10 - 11-14-2017

it gives me error even i tried ran as administrator
[attachment=3131]


RE: Clean install & Device Manager still has errors - Compton - 11-14-2017

f23948 you the download windows 7 one you need to select win8.1 and download that


RE: Clean install & Device Manager still has errors - WinXPto10 - 11-14-2017

i did downloaded for windows 8.1

https://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/Chipset/Chipset_Intel_Win81_64_VER9401027.zip